+389 (0)2 3109 956 info@gefsgpmacedonia.org.mk

Почитувани,

Ни претставува чест и задоволство да Ве поканиме да земете учество на завршниот настан на проектот  Промоција на знаења и лекции од проекти и проектни активности на ГЕФ ПМГ за совесно управување со отпад од пластика/цврсти материјали и промоција на кружна економија  кој ќе се одржи на 18 декември, 2023 г., во НУБ „Климент Охридски“, во Скопје со почеток во 11:00 часот (регистрацијата започнува во 10 и 30 часот).

За време на настанот ќе бидат презентирани  напредокот и промените во управување со отпад што се постигнати од страна на грантистите на ГЕФ ПМГ од централна област хемикалии за периодот од 2005 до 2023г.

Би Ве замолиле да го потврдите Вашето учество најдоцна до 16 декември, 2023 година, на следниот линк: https://forms.office.com/e/0g021S6KRj или на maja@mkm.mk