+389 (0)2 3109 956 info@gefsgpmacedonia.org.mk

Адреса

УЛ. МАЈКА ТЕРЕЗА 15/6,

1000 СКОПЈЕ, Република Северна Македонија

Телефон/факс: +389 (0)2 3109 956

Ел. пошта: info@gefsgpmacedonia.org.mk

Веб страница: gefsgpmacedonia.org.mk

Контакт

М-Р ЗЛАТКО САМАРЏИЕВ

Национален Координатор

МЕЛИТА ИВАНОВА

Асистент на Програмата

ЛОКАЦИЈА НА КАНЦЕЛАРИЈАТА

понеделник - четврток, од 09.00 до 14.00